
Salaris€ 2700 - € 3200 per maand
Hou jij van de gezellige drukte en zoek je een baan op een unieke locatie aan zee? Ben jij sociaal, steek je graag de handen uit de mouwen en vind je het leuk om gasten een topdag te bezorgen? Dan is dit jouw kans!
Samen met je collega’s zorg je ervoor dat elke gast zich welkom voelt. Of het nu gaat om een vlotte bediening, het draaien van de bar of een handje helpen in de keuken: hier is geen dag hetzelfde.
Wat ga je doen?
▸Ontvangen en vriendelijk bedienen van gasten;
▸Opnemen en serveren van bestellingen;
▸Werken achter de bar en klaarzetten van drankjes;
▸Helpen in de keuken bij het voorbereiden van gerechten aan de koude kant van de keuken;
▸Meedenken over een vlotte service tijdens drukke dagen en evenementen;
▸Samen met collega’s zorgen voor een gezellige en gastvrije sfeer.
Onze opdrachtgever bevindt zich in Zoutelande, dé plek waar gasten komen genieten van een hapje, drankje en het prachtige uitzicht over de Westerschelde. Met evenementen zoals de Kustmarathon en de Motorcross bruist het hier van gezelligheid. Gastvrijheid, kwaliteit en een maritieme sfeer staan centraal.
▸Je bent sociaal en servicegericht;
▸Je kunt goed samenwerken en houdt van aanpakken;
▸Je bent flexibel inzetbaar, ook in weekenden en vakanties;
▸Je spreekt bij voorkeur Nederlands en/of spreekt goed Engels.
Niet vereist, wel mooi meegenomen!
▸Ervaring in bediening, bar of keuken;
▸Motivatie om beter Nederlands te leren mits nodig;
▸Affiniteit met de horeca en evenementen.
Ben jij klaar om jouw horeca-avontuur te starten of verder te brengen bij onze opdrachtgever? Dan kun je de rekenen op de volgende arbeidsvoorwaarden:
▸Een brutosalaris tussen de € 2.700,- en de € 3.200,- per maand conform CAO Horeca;
▸25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioenopbouw;
▸Een gezellige werkplek met uitzicht op zee en veel contact met gasten;
▸Een afwisselend werkrooster: nu 7 dagen per week open tot half november, daarna alleen in het weekend open, in de kerstvakantie weer 7 dagen geopend en vanaf maart start het nieuwe seizoen;
▸Een enthousiast team dat garant staat voor veel gezelligheid én hard werken;
▸Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen de horeca.